Publicerad den

Bygga entré med komposittrall

entré komposittrall

Det första dina besökare möts av är entrén och visst vill du att den miljön ska vara inbjudande och välkomnande? Med träkomposit kan du välja färg och finish så att det matchar just din stil.

entré komposittrall

Har du tryckimpregnerad trätrall idag så saknar du kanske färgen den hade som nymonterad, tröttnat på att behandla den eller har den spruckit och ger flisor? Komposittrall kan vara lösningen för dig som vill slippa allt det där. Det krävs kanske inte så många kvadratmeter trall för att få en helt ny miljö vid din ytterdörr.

komposittrall trappa

Komposittrall består av ca 2/3 träfibrer och 1/3 återvunnen HDPE-plast. Komposit är ett konstgjort material där två eller fler av de ingående materialen var för sig har helt olika egenskaper och tillsammans bildar ett material med nya egenskaper. Träkompositen består av mycket trä som ger en naturlig känsla, styrka och styvhet medan plastens uppgift är att binda fibrerna och skydda dem från väder och vind.

ingång träkomposit

Komposittrall har flera fördelar, de spricker eller flisar sig inte, de behåller färg och finish år efter år, monteras med clips för dold infästning och materialet är dessutom halkhämmande. Tvätta komposittrallen ca 2 gånger/år och håll den fri från snö och is för att uppräthålla den halkhämmande egenskapen. Det finns många tillbehör till komposittrallen som trappnos, täcklist och täcklock så det är inga problem att bygga trappor och få fina avslut på entrén.

farstukvist byggd med träkomposit

Kontakta oss för kostnadsfri offert på info@placealtan.se eller 0303-175 11 Välkomna!