OM PLACE AB

OM OSS

Place är ett Göteborgsföretag med över 25 års erfarenhet av import av byggprodukter. Vi arbetar nära tillverkaren och har kapat mellanhänderna – på så sätt kan vi hålla nere våra priser utan att tumma på kvaliteten. För att säkerställa hög kvalitet görs noggranna kontroller, både hos tillverkaren och på vårt lager i Kungälv utanför Göteborg. Det är därför vi kan ge upp till 25 års garanti på vår komposittrall.

Place AB kvalité och omsorg

Ihålig och solid komposittrall

Hos oss hittar du såväl ihålig som massiv komposittrall. Den ihåliga är den vanligaste, medan den massiva tål högre belastning och passar dig som ska ha till exempel ett spabad på din altan. Vi erbjuder även rillad kompositrall i flera varianter som alla ger ett utmärkt halkskydd. Om du undrar vilken trall som passar din altan bäst, är du välkommen att kontakta oss.

Bra miljö- och kvalitetsval

 

All vår komposittrall är tillverkad av träfiber och återvunnen plast samt har ett UV-filter. Det gör den till både ett bra miljö- och kvalitetsval. Självklart är all vår komposittrall fri från PVC och andra farliga kemikalier och gifter.

Leverans, montering och design

Vi levererar direkt till din dörr. Vi kan även utföra monteringen och hjälpa dig designa din uteplats för bästa möjliga resultat.

Det här är vi

Peter Magnusson

VD / Sälj

+46 733 766 578

peter.magnusson@placealtan.se

Evelina Norseth

Sälj

+46 707 499 668

evelina.norseth@placealtan.se

Linus Boustedt

Sälj

+46 735 210 756

linus.boustedt@placealtan.se