Publicerad den

Balkonggolv

balkonggolv

Har du tröttnat på det trista och kalla betonggolvet eller är det kanske dags att byta ut befintlig trall? Oavsett anledning så är det alltid en bra idé att lägga ett uterumsgolv gjort av komposit på balkongen. 

Komposittrall finns i många utföranden och har en rad fördelar: underhållsfritt, halkhämmande, dold infästning, behåller färg och finish år efter år och den spricker eller flisar sig inte. Vår komposittrall består av 2/3 träfiber (restprodukter från sågverk) och 1/3 HDPE-plast. Träfibrerna ger en naturlig känsla, styrka och styvhet medan plastens uppgift är att binda fibrerna och skydda dem från väder och vind. Vi ger upp till 25 års garanti på komposittrall. 

Det krävs varken mycket tid eller pengar för att få en helt annan känsla på balkongen, låt dig inspireras av dessa före- och efterbilder.

betonggolvFÖRE

komposittrallEFTER

balkonggolvRedo för balkonghäng!

betongplattaFÖRE

träkompositEFTER

detaljbild Träkompositen går att bearbeta på samma vis som vanligt trä.

före efter bildPåbörjad montering och färdig balkong.

Vill du veta mer om träkomposit så kontakta oss på info@placealtan.se eller 0303-175 11

VÄLKOMNA