Publicerad den

Altanprodukter för Arkitekter

Komposittrall för arkitekter

För landskapsarkitekter som ska skapa inbjudande utomhusmiljöer är kravet på hållbarhet, funktion och estetik stor. Vår komposittrall lämpar sig väl för olika byggnader och miljöer som t ex badhus och simhallar, spa, hotell, restaurang, flygplatser och skolor. Vårt stora utbud med många olika färger och former gör det möjligt att som arkitekt, skapa en unik miljö som ger känslan av det lilla extra.

Arkitektprodukter

Fem anledningar att som arkitekt välja komposittrall från Place Altanprodukter

  1. Halkhämmande – En anledning till att våra kompositprodukter passar så bra i offentlig miljö är att underlaget är pålitligt. Den tåliga och väderbeständiga komposittrallen är R-klassad vilket innebär att den är halkskyddsklassad. Komposittrallen har ett värde från R11 ända upp till det högsta halkskyddsvärdet R13, beroende på vilken variant du väljer. Flertalet av våra varianter är dessutom klassade C, vilket är högsta möjliga enligt ABC-skalan (barfota). Dessa egenskaper gör att komposittrallen är särskilt lämpad för utsatta miljöer som t ex poolmiljö, spautrymmen m.m.

    Komposittrall för arkitekter
  2. Tåligt – Lägger du komposittrall så håller det i många, många år. Du behöver tvätta av det, men utöver det är trallen helt underhållsfri. Tack vare den speciella teknik som används när träkompositprodukterna framställs, håller underlaget väldigt länge. Du behöver inte oroa dig för trall som ruttnar och blir grå, får svamp eller termitangrepp, inte heller ger den några stickor i fötterna.  3. Hållbart material – Vår nya produkt från Silvadec består av sågspån och PE plast och är 100 % återvinningsbar. Sågspånet är en restprodukt från sågverk i fabrikens närhet. Vi strävar ständigt efter att minska miljöpåverkan och är delaktiga i hela tillverkningsprocessen för att säkerställa hög kvalitet.

    Altangolv av komposittrall runt pool

  4. Färg och form – Oavsett om du vill förmedla en naturtrogen känsla eller ett mer modernt utseende så finns det något som passar. Vilken produkt du ska välja beror på användningsområde och design. Trall i ljusa färger är fördelaktigt i poolområden eftersom de inte blir så varma att gå på med bara fötter. Vi bollar gärna med dig för att hitta den bästa produkten.  5. Lätt att montera – Det är lätt att montera våra kompositbrädor. Man använder samma typ av verktyg som för montering av ett utegolv av vanligt trä. Underkonstruktionen byggs av träreglar enligt gängse byggstandard motsvarande vad ett däck i trä skulle kräva