Publicerad den

Utegolv av Komposittrall vid Badhus och Simhallar

altangolv av komposit

När ett badhus, en simhall eller ett spa-hotell skall byggas är komposittrall ett mycket fördelaktigt material att använda till de delar av anläggningen som är utomhus. Med komposittrall får du ett tåligt tralldäck samtidigt som du slipper flera av de nackdelar som ett trädäck kan medföra. Du slipper stickor och flisor när du går barfota på trallen och den är i stort sett underhållsfri. Komposittrall behöver varken oljas eller behandlas och är således oerhört lättskött. Du kan välja komposittrall med trästruktur för att ge däcket ett träliknande intryck eller du kan välja en slät, borstad eller rillad yta.

Håller i längden

Träkomposittrallen är formstabil och behåller utseendet år efter år. Vanlig trätrall har en tendens att skifta färg under årens lopp och om den inte tas om hand finns risk för angrepp i form av mögel och alger. Fördelen med komposittrall är att det räcker att rengöra den med såpa och vatten en eller två gånger om året. Det är allt underhåll som krävs och du slipper oroa dig för färgskiftningar och angrepp.

Komposittrall är Barfotavänlig och Halksäker

Att få en flisa i foten när man badar i utomhuspoolen och rör sig in och ut ur badhuset eller spaanläggningen kan förstöra en hel vistelse oavsett om du är barn eller vuxen. Utegolv kan dessutom bli hala när det är blött och det finns risk att man slinter. När underlaget är av komposittrall behöver du inte oroa dig för detta. Vår komposittrall flisar inte och den är halkskyddsklassad vilket gör den ytterst lämplig i poolmiljöer.