Vinylgolv

Vinylgolv

Vi erbjuder ett brett sortiment av komposittrall och en serie vinylgolv med den senaste golvteknologin till förmånliga priser. Vinylgolv med stenkompositkärna är dimensionsstabila, slitstarka och vackra att både se och gå på. Olika färger med naturtrogen träimitation och integrerad underlagsfoam som dämpar ljud och är sköna att gå på. Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning.

Nya generationens vinylgolv

Våra vinylgolv är designade för vardagslivet och dess påfrestningar. De är vackra att se på, sköna att gå på och lätta att hålla rena. De påminner om vackra trägolv till utseendet men eftersom de inte innehåller några organiska material är de vattentåliga och dimensionsstabila. Kärnan är hård och stum, den består av stenkomposit, medan ytan på vinylgolvet är mjuk och behaglig att gå på.

Lätt att montera

Enkelt klicksystem gör monteringen av detta vinylgolv lätt även för den som inte är inbiten hantverkare. Tack vare den integrerade underlagsmattan går monteringen snabbt, det krävs ingen annan underlagsfoam. Vinylgolvet går utmärkt att montera på befintligt golv då det inte bygger så mycket på höjden, därför passar det utmärkt för renoveringsprojekt. Man kapar enkelt vinylbrädorna med mattkniv så det krävs inga dyra verktyg för att färdigställa monteringen.

Vackra och behagliga

Tack vare den integrerade underlagsmattan dämpas fotstegsljud och gör att golvet känns mjukt och behagligt att gå på trots den hårda kärnan. Ytskiktet på vinylgolvet känns mjukt och skönt under bara fötter. Jämför man vinylgolv med laminatgolv så märks stor skillnad på värmen, laminatgolvet är kallt och leder inte värmen lika bra som vinylgolvet gör. Vinylgolvens yta är behaglig att gå på och motverkar att klapprande ljud uppstår.

Ett golv – flera fördelar

Våra vinylgolv är slitstarka, sköna att gå på och fria från ftalater. Ett prisvärt golv som är lättmonterat och lättstädat blir snabbt en favorit hos alla i familjen. Vinylgolv passar perfekt till barn- och husdjursfamiljer eftersom det minskar buller.