Place sortiment

SORTIMENT

Vi erbjuder både ihålig och massiv komposittrall i ett antal olika varianter och utseenden. Samtliga med upp till 25 års garanti. Vår ihåliga komposittrall är stark och hållbar men om du ska ha till exempel ha ett spabad på din altan, rekommenderar vi vår massiva komposittrall. Om du har frågor kring ditt val, är du välkommen att kontakta oss för rådgivning.

Place Tvåfärgad Teak/Antik (Ihålig)

590 kr/kvm

Vår vändbara och ihåliga komposittrall som ger dig ett val mellan exklusiv teak på ena sidan och en vacker antik finish på den andra.

Läs mer>

Place Tvåfärgad Ljusgrå/Valnöt (Ihålig)

590 kr/kvm

Den här vändbara och ihåliga komposittrallen ger dig valet mellan en vackert ljusgrå altan och en med en lyxig valnötsdesign.

Läs mer>

Place Tvåfärgad Teak/Antik (Solid)

890 kr/kvm

Vår solida komposittrall med exklusiv teak på ena sidan och en vacker antik finish på den andra klarar hög belastning utan att kompromissa med utseendet.

Läs mer>

Place Tvåfärgad Ljusgrå/Valnöt (Solid)

890 kr/kvm

Med stilren och exklusiv design i kombination med hög hållfasthet ger den här kompositrallen dig en altan med den rätta looken och kvalitén.

Läs mer>

Place Tvåfärgad Ljusgrå/Redwood (Ihålig)

590 kr/kvm

Med den här modellen av vår vändbara och ihåliga komposittrall kan du välja mellan en vacker och modernt ljus altan eller en mörk med härligt djup.

Läs mer>

Place Tvåfärgad Ljusgrå/Redwood (Solid)

890 kr/kvm

Med den här solida komposittrallen som tål hög. Belastning, står ditt val mellan en modernt ljus altan eller en med ett naturlig och vackert djup i sin ton.

Läs mer>

Place 3D Teak trä/rillad (Ihålig)

349 kr/kvm

Place 3D Teak har trästruktur på ena sidan och är rillad på den andra – båda med en lyxig och naturtrogen teak-look.

Läs mer>

Place 3D Grå trä/rillad (Ihålig)

349 kr/kvm

Om du är ute efter en elegant men ändå karaktärsfull altan med hög kvalitet till ett bra pris, är vändbara Place 3D Grå ett perfekt val för dig.

Läs mer>

Place 3D Brun trä/rillad (Ihålig)

349 kr/kvm

Place 3D Brun ger dig en altan med en härligt fyllig färg utan att den känns för mörk. Med ett attraktivt pris ger den dig mycket altan för pengarna.

Läs mer>

Place 3D Svart trä/rillad (Ihålig)

349kr/kvm

Om du vill ha en altan med karaktär och attityd ska du bygga den med vår kompositrall Place 3D Svart – med en träsida och en rillad sida.

Läs mer>

Place 3D Mocka trä/rillad (Ihålig)

349 kr/kvm

Komposittrallen Place 3D Mocka ger dig en härligt ljusbrun altan med ett karaktäristiskt utseende, till ett konkurrenskraftigt pris.

Läs mer>

Place Rillad Brun (Ihålig)

380 kr/kvm

Place Rillad är en vändbar komposittrall där väljer du mellan två olika rillningar. Oavsett vilken du väljer, får din altan ett naturligt utseende och effektivt halkskydd.

Läs mer>