Place ulkolattia

PLACE ULKOLATTIA

Tarjoamme sekä onttoja että kiinteitä komposiittilautoja useina eri muunnoksina ja ulkonäköinä. Kaikilla komposiittilaudoilla on jopa 25 vuoden takuu. Ontto komposiittilauta on vahva ja kestävä, mutta jos terassillasi on esimerkiksi poreallas, suosittelemme kiinteää komposiittilautaa. Jos sinulla on kysyttävää valinnan suhteen, ota yhteyttä saadaksesi neuvoja.

Underhållsfritt utegolv

Går det att få ett altangolv som inte kräver något underhåll? Det går faktiskt, fast du bör tvätta golvet 1–2 gånger/år. Alla material som ligger utomhus blir förr eller senare smutsiga, av naturliga skäl, men fördelen med den här underhållsfria trallen är att den rengörs enkelt med vatten, borste och ibland kanske lite såpa. En fördel med att hålla utegolvet i komposit rent är att du behåller den halkhämmande effekten.

Vilken kulör vill du ha på ditt altangolv?

Här är det bara att välja och vraka, det finns ljusa och mörka nyanser i brunt och allt från antikvit och grå till helt svarta varianter att välja bland till ditt golv ute. Som om inte kulören räckte så finns det underhållsfria trall med olika yta, med trämönster, rillad, slät eller borstad yta.

Dold infästning

En annan estetisk fördel med den här trallen är att du monterar det med clips, på så vis slipper du massa synliga skruvskallar på utegolvet.